Wijzelf dus ..

.. De overheid verwacht van ons dat we zelf onze zorg gaan regelen en betalen. Deze verandering wordt nu al gevoeld. Steeds vaker krijgen inwoners van hun gemeente geen of onvoldoende indicatie voor huishoudelijke hulp. Mensen met een hulp- of zorgvraag voelen zich in de steek gelaten en op zichzelf terug geworpen. Als het aan een Wijzelf Zorgcoöperatie ligt, sta je er niet alleen voor. Als wij het dan zelf moeten regelen, laten we het dan samen doen, coöperatief. Dat is de gedachte van een Wijzelf Zorgcoöperatie.

Zelfregie

Bij Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer worden de vragers van hulp en zorg lid. Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer behartigt de belangen van de leden door betrouwbare aanbieders te werven. Deze aanbieders zijn altijd particulieren of zzp’ers en komen ook uit dezelfde woonplaats, vertrouwd dichtbij. Leden en aanbieders vinden elkaar via de website van Wijzelf. Ben je niet vaardig op internet, dan kan een vriend of familielid het ook voor je doen. Op het online platform regel je zelf de afspraken, de overeenkomst en de betaling. Pas als je achteraf de declaratie goedkeurt, krijgt de aanbieder uitbetaald. Het platform is juridisch en fiscaal getoetst waardoor je veilig je hulp of zorg kunt inkopen. Vrijwillige bestuurders van Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer controleren de profielen van aanbieders en staan voor je klaar om te bemiddelen bij eventuele conflicten.

Welke hulp of zorg biedt Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer

Op het platform vind je aanbieders voor praktische zorg in en om huis. Huishoudelijke hulp, klussen in en om huis, werkzaamheden in de tuin, burenhulp en persoonlijke verzorging. Deze diensten worden aangeboden door inwoners van Zoetermeer-Benthuizen, vrijwillig of betaald. Klik op zoek hulp voor een overzicht van de diensten die bij Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer worden aangeboden.