Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer

Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande Aanmoedigers:

Wij, bestuurders van Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer zetten ons in voor bereikbare, betaalbare en betrouwbare hulp en zorg in Zoetermeer. We doen dit onder andere door de profielen van iedereen die zich aanmeldt op ons online platform te controleren. Dit doen we als volgt:
Van alle aanbieders controleren wij de online aangeleverde gegevens. We bellen de persoon om persoonlijk kennis te maken en zo controleren we ook gelijk het telefoonnummer. We bekijken de online aangeleverde documenten zoals diploma's en certificaten. Wie zegt dat hij of zij een diploma heeft moet dit ook uploaden. Mensen die persoonlijke verzorging aanbieden moeten hiervoor diploma's verzorgende of verpleegkundige hebben. Persoonlijk verzorgenden zoeken we ook persoonlijk op om deze diploma's ook zelf te zien. Van iedereen die we persoonlijk ontmoeten controleren we ook het ID-bewijs, dan krijgt een aanbieder het stempel "Gezien door Wijzelf".

Als er vragen of problemen zijn staan we natuurlijk ook graag voor je klaar. Zo maken we samen hulp en zorg voor elkaar weer zo normaal als vroeger.

Wil je doneren aan onze coöperatie? Dat kan. Je gift is welkom op onze bankrekening met nummer NL08RABO0153284064 t.n.v. Coöperatief Samenwerkingsverband Wijzelf Zoetermeer. Onze coöperatie is geen ANBI.

Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer is lokaal verbonden met:

Aanbieders kunnen hun verbondenheid met deze organisaties zichtbaar maken en leden kunnen vragen om vrijwilligers ook bekend maken bij verbonden vrijwilligersorganisaties (indien beschikbaar)

Bestuursleden

 • Liedy ten Hoopen

  voorzitter

 • Rien Elling

  secretaris

 • Aad 't Hoen

  penningmeester

 • Maartje Wiegel

  bestuurslid

 • Eileen Zaat

  vice-voorzitter