Veilig

Online ontmoet je alleen mensen uit jouw buurt en alleen als je dat zelf wilt. Je profiel en foto zijn niet publiekelijk toegankelijk. Gegevens zijn pas beschikbaar aan de ander als het nodig is. In de onderhandeling zie je dus wel de wijk waar iemand woont, maar het adres zie je pas als je een overeenkomst sluit. Eenmaal ingelogd in 'Mijn Wijzelf' zit je in de besloten omgeving van Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer.

Je gegevens worden veilig opgeslagen in een database die niet aan internet verbonden is. In de database zijn privacygevoelige gegevens versleuteld opgeslagen.

Veilig betalen

Als zorgvrager wil je betalen voor goede hulp. Als aanbieder wil je loon krijgen naar werken. Dus betaalt de zorgvrager vóóraf op de derdengeldenrekening van Stichting Beheer Derdengelden Wijzelf. Geen contant geld meer in huis en dus ook niet meer naar de pinautomaat. Dat is wel zo veilig! Wanneer je tevreden bent over de afgenomen dienst wordt de declaratie online voldaan. Zo niet, dan bemiddelt het bestuur van Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer.