Collectieve verzekering

Wijzelf heeft voor alle gebruikers, leden en aanbieders, een collectieve aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. De polis dekt ongelukjes en schade die tijdens de werkzaamheden kunnen ontstaan. Dit geldt voor de aanbieder én de vrager.

Je kunt hier de .

Goed om te weten is dat de verzekering geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering is. Voorbeeld: Als je beroepsmatig medische handelingen verricht en een patiënt overkomt iets door jouw medische handelingen of je geeft financieel advies en hier volgt schade uit. Mocht je dit wel doen dan dien je hiervoor zelf een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Op de polis is uitgesloten schade aan zaken en de gevolgen daarvan in verband met brandgevaarlijke werkzaamheden zoals lassen, snijden, slijpen, föhnen (verf), werken met open vuur, zoals vlam solderen, verf afbranden, dakbedekkingswerkzaamheden en dergelijke. Met föhnen wordt dus bedoeld de apparatuur waarmee verf wordt verwijderd.

De verzekering functioneert als vangnet. Er zal altijd eerst worden gekeken of er een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering is. Controleer dit dus eerst. Als die er niet is of niet kan uitkeren kan er een beroep worden gedaan op onze collectieve aansprakelijkheidsverzekering. Er geldt bij onze collectieve aansprakelijkheidsverzekering een eigen risico van € 250,-

Heb je schade?

De polis is afgesloten via de HA-groep in Zoetermeer en zij behandelen ook de schades. Je kunt contact met ze opnemen via dit formulier: http://ha-groep.nl/schade-melden/.  Maar je mag ze ook eerste bellen op nummer 079-3600606.