Zoetermeer-Benthuizen - Wijzelf NL

Wijzelf Zoetermeer stopt

18-10-2018

Wijzelf Zoetermeer stopt

Wijzelf Zoetermeer stopt op 31 december 2018. Ondanks grote inspanningen van de gezamenlijke coöperaties in Nederland en de vrijwillige bestuursleden in Zoetermeer is het niet gelukt het online platform kostendekkend te laten draaien. Wij verzoeken u geen afspraken meer te maken in het nieuwe jaar. iDeal betalingen zijn nog wel mogelijk tot 31 december 2018. En u kunt nog tot half januari gebruik maken van het platform om bijvoorbeeld jaaropgaven te downloaden (aanbieders) of PGB declaraties te maken (vragers) of andere financiële informatie te downloaden.

 Wat gebeurt er met uw informatie?

Alle transactie-informatie met bijbehorende profielen zullen we offline halen. Na 31 januari 2019 is de informatie niet meer online te raadplegen. Download dus alles wat u wilt bewaren in januari 2019. Vanenvoor.nl B.V., de eigenaar en ontwikkelaar van het platform, zal voor het laatste jaar 2018 nog de IB47 aangifte doen. Vervolgens bewaart Vanenvoor.nl B.V. de informatie volgens de wettelijke fiscale bewaartermijn en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten. Met veel liefde en inspanning hebben wij ons voor u en voor Zoetermeer ingezet. Het heeft helaas niet geleid tot voldoende (financieel) draagvlak.